Kategori: Lærere

har lyst til å arbeide aktivt med feminisme! Hvis ingen valp har kommet, bør tispa undersøkes dersom: Det er over ett døgn siden temperaturen har falt til under 37 grader og steget tilbake til normalt. Hei jente.

Ting å gjøre i mørk utflod - OM F

I begynnelsen er den ganske mørk, etter noen dager blir den mer rødlig. Den første holdt på å bli født under dyna mi mens jeg sov og ante fred og ingen fare. Har man flere hunder i huset, bør disse holdes unna fødselen og i den første tiden etter. Det er svake, uproduktive veer i over en time. Redaktør Astrid Indrebø, utgitt av Norsk Kennel Klub. Alt fra vanlig stell og klipping av klør, stress og rotrening, til miljøtrening og fryktperioder.

Ting å gjøre i mørk utflod - V r

Mot slutten av drektigheten bør hun ikke veie mer enn 15- 35 over normal kroppsvekt. Det kommer gjerne litt seigt slim, og hun slikker seg ofte. De aller fleste tisper greier dette best uten hjelp fra mennesket, men dersom hun er for brutal, eller skulle.eks. Etter ca 3 uker (17-22 dager) er forsteremnene omtrent 1 cm lange, og kan minne litt om en liten fisk i utseende. Har vært på biblioteket og lånt boken "Valpen flytter hjemmefra" skrevet av Linn Palm.

Ting å gjøre i mørk utflod - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *