Kategori: Beach

else kåss furuseth naken sex tromsø

sier hun. Verst mulig er best mulig, sier Else til «God kveld Norge». Vi sender direkte fra. Det ble så mange på rappen at fortannen min knakk. Jeg trenger all den hjelpen jeg kan. Noen mener jo at når man sier noe feil, så er det en tabbe, jeg har en talefeil og stotrer i annenhver setning, så om det er sant, så har jeg en lang «blooper-reel». Og så er det jo sånn at kroppen kan være ganske komisk. Hva er din største TV-tabbe?

Else kåss furuseth naken sex tromsø - Else

Da jeg først begynte å jobbe, så kjente jeg bare to med skjult nummer: pappa og Thomas Giertsen. Les også, rimmen: - Jeg er nok veldig lik hun blide i sporten les også, erik Solbakken: Tabbet seg ut med Mikke Mus les også, nye kjendiser i runde to av «Lilyhammer» les også, else Kåss Furuseth fikk Wenche Foss' ærespris les også, else Kåss. Når du har bikket konfirmasjonsalderen vil du ikke bli hentet av foreldre. Jeg har ikke nok penger til å betale folk for å stemme på meg, så folk må bare «ta en for laget». Og det er sant, jeg er veldig hjemmekjær. For min del så er det sånn at det ikke oppleves som så farlig å være naken så lenge det føles morsomt, i miljøet vårt er det lav terskel på alle mulige områder. Men det store spørsmålet er med hvem? else kåss furuseth naken sex tromsø Kanskje kjøpe leilighet med badekar. Slik står det til med kroppen til Else. De vågale stuntene startet hun med allerede som reporter for P3TV på 2000-tallet. TV3 play er et hot tips til sterke TV-øyeblikk. Hva er planene for 2013? Men det fristet til gjentagelse. «Sex dager» på TV3. For utenforstående, hva var poenget? Hun har spilt inn erotiske humorscener i «Torsdag kveld fra Nydalen»-serien «Americas funniest pornvideos» og hun har vært busspassasjer utkledd som Donald Duck, kun iført en overdel. Publisert:26.04.13 11:50 - Hvordan var din første TV-opptreden? Får hun én million til å like siden, skal hun gifte seg i siste episode av talkshowet. Jeg føler de jobber imot hverandre. I fire dager og fire netter campet hun ved vannet, før hun kom løpende inn på Artistgallen med gnagsår og smerter i armer og bein. For eksempel: Da jeg jobbet i P3 og dekket Quartfestivalen og lagde klineskole med lytterne. Også Steffan, Finn og Andreas på jobben.

Else, kåss: Else kåss furuseth naken sex tromsø

Else gifter seg hvis hun får nok «likes» på Facebook. Morten Ramm sendte meg en tekstmelding hvor han skrev at barna i Syria blir litt tykkere, og du blir kanskje litt tynnere. Den største utfordringen for damer i humorbransjen er å få menn til å le, og alle disse ler både av og med meg. Jeg er ikke særlig effektiv, jeg bruker dessverre jobben som kafé også. Liker at det koster, forrige uke fikk hun kjenne ekte smerte da hun løp én runde rundt Sognsvann for hver fadder som vervet seg til Flyktninghjelpen. Heldigvis og dessverre så er det lettere å få faddere til Syria enn å få folk til å like siden min og dermed bli min ektemann. Får konsekvenser, når Else lanserer et stunt, får det som regel størst konsekvenser for henne selv. I fire dager bodde hun ikke bare i et telt, hun bodde også i en glinsende, grønn trikot. Hva eller hvem har betydd mest for deg? Hva er det som gjør at pappaen din har betydd mye?

Else kåss furuseth naken sex tromsø - Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *